14 març 2013
 Pujat per La Mantis

ARA SÍ! MONS PARAL·LELS

ARA SÍ, MONS PARAL·LELS

Una acció artística per a Catalunya

Una acció poètica, simbòlica i visual que manifesta la força, l’energia i el sentiment d’un poble que vol ser escoltat i pren com a veu la poesia d’Espriu i l’estima que ell tenia per la seva llengua i la seva terra. Per a ell el nostre més sincer agraïment…

Comptarem amb la participació especial del periodista cultural Lluís Marrasé, el productor i realitzador audiovisual David Gimbernat (DDM Visual), i el suport del director dels Serveis Territorials a Girona del Departament de Cultura de la Generalitat, Antoni Baulida.

Després de l’acció es parlarà d’aquest fet i d’aquest moment històric i comptarem amb la presència del Premi Nacional de Cultura, crític d’art i filòsof Arnau Puig, i el també crític d’art Eudald Camps.


Dia Internacional de l’Art a Girona
Dia: 13 d’abril de 2013
Hora: 18.00 h

MONS PARAL·LELS

A partir dels treballs fets amb transparències, llum i aigua, l’artista planteja una reflexió sobre els diferents nivells de realitat, uns mons que conviuen de forma paral·lela i coexisteixen entre l’ésser humà i l’univers.
Uns mons que ens pertanyen de manera individual però que a la vegada tenen una implicació col·lectiva.

De manera simbòlica l’obra que es presenta pretén transcendir el concepte de “cultura líquida” i “societat líquida” en la qual estem immersos per anar cap a un plantejament de cultura cristal·lina i societat cristal·lina.


L’exposició es podrà visitar durant el mes d’abril
Horari: de dilluns a divendres, de 16.30 a 19.30 h.
dimarts i dijous, de 10.30 a 13.30 h i de 16.30 a 19.30 h.
Dissabte, 13 d’abril, de 17.00 a 21.00 h


Lloc: Espai de l’Associació dels Amics del Museu d’Art de Girona
Palau Solterra | Ciutadants, 18 baixos | Girona